Problem z oświetleniem

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Onyx
    Classic
    • 2013
    • 8

Problem z oświetleniem

idas, powiem Ci tak

Jak będziesz jeździł, dużo jeździł, zwłaszcza w terenie i to najlepiej po górach to będziesz najlepszym serwisantem dla swojego roweru :!:
    będą pewne elementy których nie zrobisz np amor, hydraulika ale nawet do tego są instrukcje np
    W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.

a tu opis reby
    W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.

ogólnie pooglądaj wszystkie ich filmy, i będziesz bardzo dużo już wiedział :idea:

za jakiś czas będziesz się z tego śmiał i większość rzeczy sam wymienisz/ustawisz

małe ot
    mam kolegę i razem śmigamy czasem, do niedawna miał taki średni rower
    teraz już rebe ma, ramę zmienił, koła i napęd, z tym że ten jego rower dalej taki klocek trochę
    kiedyś tam zamiana rowerami na chwilę :diabelski_usmiech
    siadam, manetki XT (nowszy model od moich), tylna, kaseta i łańcuch XT, nowe pancerze i co :?:
    prawie że całą ręką trzeba było zmieniać biegi tak ciężko to wszystko chodziło :shock:

oczywiście wszystko robi w słynnym serwisie "Korala" w B-B
    śmiech na sali :lol:
    lekko zdziwiony był jak zszedł z mojego z precyzji i lekkości działania i roweru
    no może poza hamplami bo on ma tarcze :szeroki_usmiech
  • krzsio13
    Classic
    • 2011
    • 21

Problem z oświetleniem

Witam!
    Mam problem z moją octavką, gdyż nie podświetla mi zegarów podczas włączonych świateł i innych przycisków no i mam pytanie do was czy może miał ktoś kiedyś taki problem? Wydaje mi się że to może być bezpiecznik ale nie jestem pewien może wie ktoś który to nr. bezpiecznika? ;>
    Dziękuję i pozdrawiam.

Komentarz

• 13karolss
      Ambiente
      • 2010
      • 199

bylo niedawno o tym .. moze to ci pomoze

karol - człowiek który zostal papierzem

Komentarz

• krzsio13
        Classic
        • 2011
        • 21

nie wiem bardzo czy to może mi pomóc ;D ale dzięki przeczytałem. i posprawdzałem ale wydaje mi się że jakiś kabelek nie łączy, gdyż jak 'przywalę w deskę' rozdzielczą to mi mruga...

[ Dodano: Pon 03 Paź, 11 11:44 ]
        zrobiłem... nie łączył włącznik świateł. dzięki za fatygę

Komentarz

Pracuję...